Политики во офсајд

Замислете денес за време на секој голем настан на олимпискиот стадиот во Берлин, да има твитови од неонацисти: да не бевме ние, немаше да се игра финалето на Купот...

Слави тажен, роду мој важен

Да, некое време ќе мора да се живее без идентитет, но само некое време, додека народот не се свести (шифра: свестетесе111) и не победи вистинската опција

Освестетесе111

Светиот синод сосема правилно постапи кога одлучи да се купи глисер и да се збогати духовната дејност на Црквата со пиратска. Скапите возила беа само маска за бедата во...

Валтер го брани сарајо

Во заговор на светските илумина, неколку амбасади во Република Македонија и најмалку двајца еврокомесари е разрешен Вилипче Македонски певецот, познат славеј и селфи-изведувач на народни песни

Кој го уби „Дневник“

Ако постоеја гробишта за медиуми, зад десетте години власт на злосторниците од ДПМНЕ ќе останеше само една огромна масовна гробница со многу лешови. „Дневник“ денес и официјално е...