Момент-ум

Моментот е овој, треба само емоциите да не ни го поматат умот

Сега му е мајката

Новово име е како инјекција против болки. Колку побрзо ни го стават, толку побрзо ќе престане да нѐ боли

Среќен 3 јануари!

Единственото во што успеавме и јас и Македонија во 2017 година е што се ослободивме од Никола Груевски без жртви

Чавките одлетаа на југ

Со големиот процес во кој фашизоидната номенклатура од чавки и гаврани ќе заврши пред суд, во Скопје практично почнува Нирнбершкиот процес за Македонија