Освестетесе111

Светиот синод сосема правилно постапи кога одлучи да се купи глисер и да се збогати духовната дејност на Црквата со пиратска. Скапите возила беа само маска за бедата во...

Валтер го брани сарајо

Во заговор на светските илумина, неколку амбасади во Република Македонија и најмалку двајца еврокомесари е разрешен Вилипче Македонски певецот, познат славеј и селфи-изведувач на народни песни

Кој го уби „Дневник“

Ако постоеја гробишта за медиуми, зад десетте години власт на злосторниците од ДПМНЕ ќе останеше само една огромна масовна гробница со многу лешови. „Дневник“ денес и официјално е...

Ода за Тодоров

Тодоров првпат си ги врза очите како неговата сегашна божица Јустиција кога образовниот систем уништуваше деца, а потоа и кога почна да ги убива и здравствениот. Денес се срамиме...