Амди, Ганди и бунди

Така што непотребно се крева толку врева околу стајлингот и облеката на Амди Бајрам. Кога е меѓу овци и смртно уплашен за својата кожичка, како поинаку да се камуфлира

Некои нови клинци

Шефот на ВМРО-ДПМНЕ успеа да докаже дека со 1.600.000 долари фрлени по лобисти не може да се купи слобода за четирите украдени милијарди