ИВЗ не ја поддржала турската армија, само отстапила простор за молитва

„Молитва за победа“ се одржала вчера во Мурат-пашината џамија во Старата скопска чаршија, за поддршка на турските воени сили што учествуваат во операцијата „Маслинова гранка“ на северот на Сирија....