Масовниот протест претставен низ фотографии

Транспаренти, знамиња, масовност, повици за оставка од премиерот Никола Груевски, говори и кампување пред Владата го обележаа вчерашниот ден во Скопје. Преку фотогалерија БИРН ја доловува атмосферата пред Владата...