Дваесет и пет години отпор нa „Жените во црно“

Мировната група „Жени во црно“ одбележува 25 години од почетокот на протестите против милитаризмот и кревањето глас против заканите за насилство од страна на српските националисти

Масовниот протест претставен низ фотографии

Транспаренти, знамиња, масовност, повици за оставка од премиерот Никола Груевски, говори и кампување пред Владата го обележаа вчерашниот ден во Скопје. Преку фотогалерија БИРН ја доловува атмосферата пред Владата...