Регион

БиХ сè уште трага по своите граѓани што исчезнаа во Хрватска

Најголем број од оние кои се водат за исчезнати во Хрватска се мажи, но има и 5 жени и 2 девојчиња

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •