Ширењето на унгарските медиуми на Балканот загрижува, но тие имаат слабо влијание

Унгарските медиумски инвестиции на Балканот имаат раст на приходите, но помало влијание од другите медиуми, открива истражувањето на БИРН

Прочитај повеќе