Регион

Косово: Жртвите на воените злосторства губат надеж дека ќе бидат обештетени

Судовите во Косово не носат одлуки за обештетување на жртвите, дури ниту во случаите кога обвинетите за воени злосторства се осудени

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •