Регион

БиХ: Пандемијата ги сопре масовните судењата за воени злосторства

Судските процеси со голем број на обвинети лица, сѐ уште неможат да продолжат, заради проблемот со обезбедување физичка дистанца во судниците

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •