Регион

Фудбалски непријатели кои ја делат љубовта кон омразата

Со враќањето на фудбалската сезона во Хрватска и Србија се врати и говорот на омраза на националистичките навивачи

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •