Регион

Црна Гора: Избегнување на сеќавањето на воените депортации

Семејствата на 66 бошњачки бегалци, кои Црна Гора, во 1992 година, ги предаде во рацете на босанските Срби, по што тие беа убиени, бараат да им се подигне споменик на нивните најблиски

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •