Регион

Улици и плоштади во БиХ, носат имиња на воени злосторници

Повеќе од десет улици, плоштади, паркови и јавни установи во Босна и Херцеговина, носат имиња на личности, осудени или обвинети за воени злосторства

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •