Регион

Во Косово расте недовербата кон специјалниот суд

Голем број косовски граѓани сѐ повеќе се скептични кон специјалниот суд со седиште во Хаг, пред кој треба да им се суди на поранешни припадници на ОВК

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •