Регион

Воени злосторници најавија учество во изборната трка во Србија

Двајца осудени воени злосторници, се надеваат дека ќе бидат избрани за пратеници на парламентарните изборите во Србија, што треба да се одржат следниот месец

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •