B – day

Во џагор од секакви бруталности, чинам, длабоко го занемаривме гласот на Блаже Конески

Еден ден…

Треба да си го ревидираме сегашниот систем на вредности, бидејќи преку гнила штица не можеме да поминеме

Имитација и оригинал 

Каква додадена вредност ќе испорачаме до самитот во Загреб во наша корист, ако тој период ни е исполнет единствено со кампања и избори?