Ревизија: Празната зграда ја нарушува ликвидноста на ЕСМ

Барокната зграда со скулптура на богот на громот Перун, која компанијата Електрани на Северна Македонија пред седум години ја изгради во центарот на Скопје и никогаш не се всели...