Регион

Воздржана борба на хрватскиот претседател против фашистичките симболи

Рамнодушноста на Милановиќ кон усташките симболи во минатото, сугерира дека неговата сегашна реакција е можно собирање на политички поени

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •