Протест поради промоција на книга, што го негира масакрот во Тузла

Бројни граѓани протестираа вчера во Тузла, изразувајќи незадоволство поради објавувањето на книгата „ Тузланска капија – режирана трагедија“ во Србија, во која се тврди дека ВРС, на 25 мај...