Репортажи

(Галерија): Денот стуткан во неколку часа

Скопје пред најдолгиот карантин

Автобуската станица „Рекорд“ рекордно празна

 

Низ град само тие што мораат

 

И тие што излегле на сонце

 

ГТЦ никогаш попразен

 

Крај Вардар пораздвижено

 

Ама, исто така, релаксирано

 

Сосема поинаква слика пред маркетите

 

Долги редици и нервоза

 

Бит-пазар полн

 

Се бара храна

 

Периферијата уште повеќе закрчена (Пластичарска улица)

 

Сите на улица (Јаја Паша)

 

Нов травертин за Стара чаршија

 

Свеќи за Велигден (Соборен храм)