Истражувањa

КОД: Над 3.500 здравстени осигуреници се соочуваат со казни

Ем го изгубија здравственото осигурување, ем им се заканува затвор. Повеќе од 3.500 граѓани се соочени со пресуди затоа што Фондот за здравство сметал дека дале лажни податоци за нивниот приход