Регион

Србија под бугарска окупација: документирање на злосторствата од Првата светска војна

Новата книга за Балканот за време на Првата светска војна, на историчарот Милован Писари, говори за злосторствата извршени врз српските цивили од страна на бугарските воени окупатори

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •