Пукна заштитата на Даравелски

Пет години откако Македонија, Хрватска, Црна Гора и Србија потпишаа договори за екстрадиција на сопствените државјани, уапсен е човекот кој важеше за најбогатиот кумановец. Тој свое засолниште во последнава...