КРИЗА ВО ЖИВО: #аболиција #протестирам [12-17 април]

Политичката криза во Македонија, по одлуката на претседателот Иванов за аболиција на сите политичари, зема нов замав. Екипа на БИРН преку блог во живо ги следеше случувањата во Македонија...