Вести

КРИЗА И ПРОТЕСТИ ВО ЖИВО: #шаренареволуција #протестирам

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Политичката криза во Македонија се излеа на улиците. Протестите кои започнаа на 12 април продожуваат. Екипата на БИРН останува да ги следи случувањата со блог во живо каде ќе ви ги пренесуваме најновите информации. Хронологијата на настаните од 12 до 17 април е достапна овде.

d2004thin