Вести

КРИЗА ВО ЖИВО: #аболиција #протестирам [12-17 април]

Политичката криза во Македонија, по одлуката на претседателот Иванов за аболиција на сите политичари, зема нов замав. Екипа на БИРН преку блог во живо ги следеше случувањата во Македонија од час во час. За блогот во живо од тековната недела на протестите кликнете овде.

Политичката криза во Македонија, по одлуката на претседателот Иванов за аболиција на сите политичари, зема нов замав. Екипа на БИРН преку блог во живо ги следеше случувањата во Македонија од час во час. За блогот во живо од тековната недела на протестите кликнете овде.

web