БИРН добитник на наградата за медиумска слобода на Репортери без граници

Одбележувајќи го Денот на слободата на медиумите, организацијата Репортери без граници Австрија и ја додели на Балканската истражувачка репортерска мрежа својата годишна награда за медиумска слобода – Сигнал за...