Агенција за медиуми: Неделковски и Велиновска шират омраза кон Албанците

Во извештајот на АВМУ цитирани се делови од емисијата каде што Неделковски и Велиновска ги нарекуваат Албанците „диво племе“, „дивјаци“, „скитачи“, „чергари“ и „дојденци“

Антикорупциската отвори предмет за имотот на директорот на МРТ

Иако пред дваесетина дена Цветковски ни изјави дека веднаш ќе поднесе анкетен лист за имотот со кој располага и истиот ќе го достави и до редакцијата на БИРН, такво...

Владата го разреши Џејсон Мико од позицијата почесен конзул

На предлог на Министерството за надворешни работи,Владата  го разреши Џејсон Мико од позицијата почесен конзул на Македонија во Тусон, Аризона, САД , на која беше именуван во 2013 година....