Бојкотирам: Пратениците да не се обидат да ратификуваат

„Да не им падне на памет на пратениците да го ратификуваат договорот со Грција по дебаклот на референдумот“. Ова е пораката повеќето активисти на кампањата за бојкот од вечерашната...