МОСТ: Излезноста до 10 часот е 5,2 отсто

Граѓанската асоцијација МОСТ, која ги следи изборите со 1.500 набљудувачи, соопшти дека до 10 часот одѕивот бил 5,2 отсто, со статистичка грешка од 0,2 отсто. Овие податоци ги добиле...

Македонија гласа на референдум

Гласачите во Македонија одговараат на прашањето: „ Дали сте за членство во ЕУ и НАТО со прифаќање на Договорот меѓу Република Македонија и Република Грција?“.