Вести

Анкета на БИРН за искуството со Брзата помош

Почитувани читатели,

Би сакале да слушнеме искуства на граѓаните кои повикале Брза помош. Целта на оваа анкета е да добиеме информации:

– за достапноста на Брзата помош во различни региони во државата

– за брзината на интервенцијата

– за тоа колку често екипите на Брзата помош доаѓаат на повик на граѓаните

Како да учествувате?

За да го испратите вашето искуство, само пополнете го овој формулар. БИРН нема да објави никакви лични податоци без претходна согласност. Вашите одговори се безбедни и шифрирани.