Отфрлени обвиненија и спогодби во случајот „Јустиција“

Обвинителството се откажало од гонење на 5 обвинети уапсени во акцијата „Јустиција“. Со 7 се склучени спогодби за условна казна, додека другите правдата ќе ја бараат на суд.