2023 низ фотографии

Атмосферата од 2023 ја пренесуваме преку фотографиите на Роберт Атанасовски

Претседателката на Врховниот суд не му верува на ОБСЕ

Лидија Неделкова, актуелната претседателка на Врховниот суд, ја обвини мисијата на ОБСЕ во Скопје дека искреирала наводна анонимна анкета за притисоци во судството, поради што ќе се прави нова...