ФЗОМ сам се демантира

По повод сторијата „Државното ин витро не е ниту бесплатно ниту брзо“, објавена нa Призма од новинарот Владе Ѓорчев во рамките на Повикот за истражувачки стории, реагирашеФондот за здравствено...