Со светлото од мобилните најавена новата ера на ВМРО-ДПМНЕ и во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ пред Владата најави нова победа на изборите со илјадници македонски знаменца, традиционални вмровска иконографија и комитски песни и со по некое заталкано руско знаме

Митинг на ВМРО-ДПМНЕ: Груевски не се повлекува

На двочасовниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ за поддршка на владините политики што се одржа пред Собранието, лидерот на партијата и премиер Никола Груевски изјави дека нема да се повлече од...