Спасовски со контра-афера, нови детали за „Фабрика за афери“

Дваесет и две лица, од кои најмногу од албанската Општина Пустец, незаконски добиле македонски лични карти пред локалните избори во 2013 и со тоа им било овозможено да гласаат,...