Јас со ваква началничка Македонија не можам да се согласам

Протестите во Скопје и низ Македонија, вакви какви што се: шарени, граѓански и слободарски се единствениот пат еднаш засекогаш авторитарните тенденции на политичките партии да бидат скротени. Долгата, насилна...