Не е сѐ во ред, Филипе

Како оваа ендемично успешна економија не можеше во своите спреги да ги стави и моите пријатели? Си ги сакам блиските назад. Викенд, вечерта завршува и си одам накај дома....

Острени: ДУИ е вазал на ВМРО-ДПМНЕ

Гзим Острени вели дека Демократската унија за интегранција ги заменила демократските принципи со корумпирани практики, поради што тој решил да застане на чело на нов политички субјект „Унитети“. По...