Ете нѐ повторно на улица

Веќе навикнат ритам, се будам, деца на училиште, утринска гимнастика, на работа – работно, шарено протестирам, заслужен одмор. Некои велат дека долго трае. Јас велам: нека трае. Треба граѓаните...