Косово: Почесен погреб за убиените во Куманово

Организациите на ветераните, организираа почесен погреб во Приштина, за деветмината косовски и еден македонски Албанец, кои пред две недели беа убиени во борбите во Македонија, нарекувајќи ги национални херои....