Како се одвивала истрагата за 750.000 евра на Меѓународниот сојуз

„Истрагата поинаку ќе се одвиваше, пензионерката да го тврдеше тоа што сега го тврди“, вели во интервју за БИРН, директорот на Финансиската полиција, Муареми

Боки – Коперфилд 13

Како кај искусен илузионист, секоја наредна точка му беше поголема и поневеројатна од таа што луѓето почнале да ја забораваат