Хаос во јавните претпријатија: сметките паушални, граѓаните оштетени

Еден водоводџија за 2.313 водомери, еден поштар на 1.800 станови - услугите од јавните претпријатија се ненавремени, стигнуваат нереално високи сметки за вода и за парно, но граѓаните повеќе...