И многу и ништо

Сведоци сме на една од најкрупните реформи што се случуваат во државата, а тоа е реформата на состојбата на свеста

Колапс на женската гардероба

Новогодишната ноќ е една од најопасните, ако не и најопасна ноќ во годината. Тогаш се носат клучни решенија, заклетви, резолуции за она што нѐ очекува. А притоа, никој не...

Скокање на врат

Се разбира дека Македонија може да има подобар капитализам од овој, партискиот, каде што не успеваат најдобрите, туку најподобните

Продавачи на магла

Ми изгледа дека густата магла навистина ѝ одговара на власта. Во неа и онака не се гледа прст пред око, а камоли кој што прави