„Фабриката“ за лични карти се претвори и во „фабрика“ за прислушување

Информацијата што како „ексклузивна и неофицијална“ беше пренесувана вчера од дел медиуми кои важат за блиски до власта, денеска официјално беше потврдена и од Јавното обвинителство. Заменикот јавен обвинител...