САД негираат оти Холбрук ветил дека нема да го признаат Косово

Американскиот Стејт департмент ги отфрли наводите на Србија, дека починатиот американски дипломат, Ричард Холбрук, му пишал писмо на Милошевиќ, во кое му ветил дека Вашингтон нема да ја признае...