Виктор Габер: Невозможно е други да ни ја пишуваат историјата

Не се преговара за фактите, туку за начинот како се пренесуваат, вели во интервју за БИРН, шефот на македонскиот тим во македонско-грчката комисија за ревизија на учебниците