Газдата на Сител 3 ќе одгледува марихуана за медицински цели

Додевски уверува дека оваа инвестиција е исклучително негова и отфрла поврзаност на новиот бизнис со фамилијата на Љубисав Иванов - Ѕинго, во чија медиумска империја работи со години

Канабисот загубен меѓу законот, лекарите и популизмот

Ако на почетокот срамежливо се зборуваше за легализација на маслото од канабис, експресно стигнавме до предлог закон. Употребата на маслото ќе се легализира, но останува нејасно дали предложениот текст...