2023 низ фотографии

Атмосферата од 2023 ја пренесуваме преку фотографиите на Роберт Атанасовски

Руски дипломат протеран од Македонија, „вдомен“ во Босна и Херцеговина

Непожелните руски дипломати од Македонија и Хрватска по инвазијата на Украина се акредитирани во руската мисија во Босна и Херцеговина