Актуелно

Годината низ фотографии

Во 2018 Александар замина во историјата

А, Никола во Унгарија!

„Имењаците“ го договорија името

Врсниците си подадоа рака

Некој дигна раце од референдумот

Други ја зедоа судбината во свои раце

Третите, пак, го зазедоа Жена парк

И бојкотираа!

Никој не триумфираше

На крајот амнестијата победи

ЕУ и НАТО, чекајте нѐ, доаѓаме!

Во меѓувреме се помируваме дома

И по комшии

Двајца државници, три држави – малку весела дипломатија

И нешто посериозна

И годинава од месечината се гледаше…

…дека се гушиме!